Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten peruutan osallistumiseni?

Mikäli olet maksanut 5 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä, olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle, jos joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi. OSANOTON SIIRTO ONNISTUU NIIN TAPAHTUMAPÄIVÄÄ ENNEN KUIN SEN JÄLKEENKIN. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi, ja kirjoita viestin aiheeksi OSANOTON PERUUTUS. Lähetä meille kopio lääkärintodistuksestasi sähköpostitse info@paavonurmisports.fi, faxilla 02-4310812 tai postitse Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31, PL 233 20101 Turku. Siirron voi tehdä vain itselleen ja yhden vuoden eteenpäin. Siirto ei tapahdu automaattisesti vaan sinun on ilmoittauduttava uudelleen seuraavan vuoden tapahtuman ilmoittautumisen auettua.

Voinko maksaa osallistumiseni liikuntaseteleillä?

Kyllä. Vastaanotamme liikunta- ja virikeseteleitä (Smartum), Virike-seteleitä (Luottokunta) sekä Tyky-kuntoseteleitä. Voit suorittaa maksun myös SporttiPassilla.

Lähetä setelit postitse osanottajatietojen kera osoitteeseen Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31, PL 233 20101 Turku (osanottajatiedot = nimi, syntymäaika, matka, osoite, puh, sähköposti, seura, sekä mahdollinen etukortin numero). Muista kirjoittaa jokaiseen seteliin oma nimesi!

Mikäli olet ilmoittautunut sähköisen järjestelmän kautta ja maksat seteleillä, laita mukaan ilmoittautumispäivämäärä.Maksuajankohta määrittää hinnan. Ilmoittautuminen on lopullinen, kun maksu on suoritettu.

Miksi nimeni ei näy osanottajalistalla, vaikka olen jo ilmoittautunut?

Ilmoittautuminen on lopullinen vasta, kun olet maksanut osallistumisesi. Maksua ennen nimesi ei ole osanottajalistalla.

Nimesi ei näy listalla heti, vaan muutaman päivän viiveellä.

Ole yhteydessä järjestäjiin, mikäli nimesi ei ole ilmestynyt listalle vielä useiden viikkojenkaan jälkeen.

Pitääkö osanottajapaketti noutaa tapahtumakansliasta henkilökohtaisesti?

Ei. Toinen henkilö voi noutaa pakettisi nimeäsi tai osallistujanumeroasi vastaan.

Miksi en saanut osanottajan opasta postitse?

Juoksuaika-lehti (sis. osanottajan oppaan) lähetetään osoitetietonsa antaneille ilmoittautuneille elokuussa. Jos et saanut lehteä, voit lukea sen tästä.

Jaa ystäville
MENU